Vanhan Aseman juhlatilat

Aseman monipuoliset juhla- ja kokoustilat ovat käytössä ympäri vuoden. Kesäaikaan lisätilaa saadaan makasiinista sekä isosta, suojaisasta piha-alueesta.

Asemarakennuksen juhlatila

Asemarakennukseen mahtuu noin 80-100 henkilöä. Juhlatila käsittää ison salin sekä kaksi pienempää salin yhteydessä olevaa huonetta, joihin voidaan kattaa lisätilaa vieraille, jos juhlaväkeä on paljon. Keittiön vieressä on toimiva tarjoiluhuone, johon saa toimivan noutopöydän. Isommankin juhlaväen ruokatarjoilu on helposti järjestettävissä.

Aseman makasiini

Makasiinissa on ihan oma tunnelmansa ja se soveltuu hyvin erilaisten tilaisuuksien ja aktiviteettien järjestämiselle. Makasiinissa on tanssilattia sekä tunnelmallinen baari. Pihalta löytyvät puutarhakalusteet ja makasiiniin edustalle voi halutessaan pystyttää myös katoksen sääsuojaksi. Makasiini on käytössä pääsääntöisesti kesäaikaan tai niin pitkälle syksyyn kuin lämpötilat sallivat.

Ruokailu ja keittiö

Asemalla on iso nykyaikaisesti varustettu keittiö, jonka käyttö sisältyy vuokrahintoihin. Voit valmistaa tarjoilut paikan päällä tai tilata haluamasi pitopalvelun hoitamaan tarjoilun. Asemalla astiat sisältyvät vuokraan ja tarjoiluastioiden lisäksi keittiöstä löytyy myös monipuoliset välineet ruokien valmistukseen. Asemalla omat juomat on sallittu. Juhlajuomia varten löytyvät kylmäkaapit sekä päärakennuksesta että makasiinista.

Tekniikka ja varustelu

Asemalta löytyy valkokangas ja videotykki kokouksia tai juhlien ohjelmanumeroita varten sekä bluetooth- kaiutin, erilaisia maljakoita, kynttilänjalkoja ja muita somisteita, jotka ovat vapaasti käytettävissä. Voit halutessasi vuokrata saliin myös pöytäliinat ja tuolihuput.

Varaustiedot

Juhlatiloja vuokrataan joustavasti tarpeen mukaan. Hääjuhlille varaamme koko viikonlopun, jotta voit rauhassa koristella tilat ja juhlan jälkeen on riittävästi aikaa siivoamiseen. Juhlatilat ovat käytössänne koko vuokra-ajan. Hinnaston löydät valikosta ja varauskalenteriin pääset tästä.

Asemaa vuokrataan pääasiassa perhejuhliin kuten häät, ristiäiset, rippijuhlat ym. sekä kokouskäyttöön, muiden tilaisuuksien osalta vuokraajan tulee olla 25 vuotta täyttänyt.

Siivous

Vuokraajan tulee huolehtia tilojen siivouksesta tilaisuuden jälkeen. Mikäli siivous juhlien jälkeen ei houkuttele, voit tilata juhlien jälkisiivouksen vuokrauksen yhteydessä ja keskittyä vain nauttimaan juhlista.

Piha-alue ja pysäköinti

Pihapiiristä löytyy aidattu, turvallinen ja monipuolisesti varusteltu leikkikenttä, joten lapsivieraatkin viihtyvät Asemalla. Piha-alue on suojaisa ja kaunis puutarha viimeistelee idyllisen tunnelman. Parkkipaikkoja on runsaasti ja myös linja-autot mahtuvat pysäköimään Asemalla.