Vanhan Aseman juhlatilat

Aseman monipuoliset juhla- ja kokoustilat ovat käytössä ympäri vuoden ja kesäaikaan lisätilaa saadaan makasiinista sekä isosta, suojaisasta piha-alueesta. Juhlavieraita tai kokousväkeä asemalle mahtuu noin 80-100 henkilöä. Vanhan Aseman juhlatilat käsittävät ison salin sekä kaksi pienempää huonetta. Sivuhuoneet ovat yhteydessä saliin, joten niihin voidaan kattaa lisätilaa vieraille, jos juhlaväkeä on paljon. Keittiön vieressä olevaan tarjoiluhuoneeseen voidaan kattaa noutopöytä, joten isommankin juhlaväen ruokatarjoilu on helppo järjestää.  

Aseman makasiinista löytyy perinteistä tunnelmaa ja myös siellä voi järjestää erilaisia tilaisuuksia. Makasiinissa on tanssilattia sekä tunnelmallinen baari. Pihalta löytyy puutarhakalusteet ja makasiiniin edustalle voi pystyttää halutessaan myös katoksen sääsuojaksi. Makasiini on käytössä pääsääntöisesti kesäaikaan tai niin pitkälle syksyyn kuin lämpötilat sallivat.  

Asemalla on iso ja nykyaikaisesti varustettu keittiö, jonka käyttö sisältyy vuokrahintoihin. Voit valmistaa tarjoilut paikan päällä tai tilata haluamasi pitopalvelun hoitamaan tarjoilun. Asemalla astiat sisältyvät vuokraan ja tarjoiluastioiden lisäksi keittiöstä löytyy myös monipuoliset välineet ruokien valmistukseen. Maljakoita, kynttilänjalkoja ja muita somisteita on käytettävissä ja halutessasi voit vuokrata saliin myös pöytäliinat. Asemalle voit tuoda omat juhlajuomat ja niitä varten löytyy kylmäkaapit sekä päärakennuksesta että makasiinista.

Kokouksia varten Asemalta löytyy valkokangas ja videotykki.

Juhlatilat ovat käytössä sopimuksen mukaan ja esim. hääjuhlille varaamme koko viikonlopun, jotta voit rauhassa koristella tilat ja juhlan jälkeen on riittävästi aikaa siivoamiseen. Juhlatilat ovat käytössänne koko vuokra-ajan, joten juhlia voi halutessaan vaikka aamuun asti.

Vuokraajan tulee huolehtia tilojen siivouksesta tilaisuuden jälkeen. Mikäli siivous juhlien jälkeen ei houkuttele, voit tilata juhlien jälkisiivouksen vuokrauksen yhteydessä ja keskittyä vain nauttimaan juhlista. 

Pihapiiristä löytyy aidattu, turvallinen ja monipuolisesti varusteltu leikkikenttä, joten lapsivieraatkin viihtyvät Asemalla. Piha-alue on suojaisa ja kaunis puutarha viimeistelee idyllisen tunnelman. Parkkipaikkoja on runsaasti ja myös linja-autot mahtuvat pysäköimään Asemalla.

Hinnasto

Hinnat voimassa 1.8.2020 jälkeen tehtyihin varauksiin

Juhlatila + makasiini 700€ (sis. koko alue perjantai – sunnuntai)

Juhlatila 500€ (sis. juhlatilan perjantai – sunnuntai)

Juhlatila 350€ / vrk

Juhlatila päivävuokra 185€ (klo 7-19)

Kokoukset 35€  / h

Makasiini 100€ / vrk

Makasiini 30€ / h

Juhlatilojen etukäteen tilattu jälkisiivous 150€

Juhlatilojen tilaamaton ylimääräinen jälkisiivous 200€

Pöytäliinavuokra 6,50€/kpl

Astiastot (ulkopuolelle vuokrattavat):
– 2 x 50 kpl:n kahviastiasto (kupit, tassit, kakkulautaset,teelusikat) 25€ / astiasto / kerta